top of page

Palvelut

Internetresoluutio-1.jpg
RATKAISUKESKEINEN LYHTTERAPIA

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeisessä terapiassa kartoitetaan asiakkaan tavoitetta ja toiveita tulevaisuudesta ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseen. Ratkaisukeskeinen terapia sopii erityisesti sellaiselle ihmiselle joka arvostaa tasavertaista, aktiivista ja asiakasta kunnioittavaa yhteistyösuhdetta. Työskentelyssä korostuu asiakkaan voimavarat ja terapian pääpaino on nykyisyyden ja tulevaisuuden käsittelyssä menneisyyden sijaan. 

Työskentelyni asiakkaan kanssa pohjautuu vahvasti ratkaisukeskeisiin kysymyksiin ja menetelmiin. Terapian kesto on yksilöllistä ja vaihtelee yksittäisistä käynneistä noin kymmeneen käyntiin. Tapaamisten tiheys on myös asiakaskohtaista. Toisinaan on hyvä tavata tiivisti ja toisinaan asioiden on syytä asettua tovi ennen seuraavaa käyntiä. ​

 

Terapian vaikuttavuuteen eniten vaikuttava tekijä on asiakkaan ja terapeutin vuorovaikutussuhde. ​Ratkaisukeskeinen työtapa ja terapiamuoto on asiakkaan kokemusta kunnioittava, turvallinen ja kustannustehokas tapa tukea asiakkaan muutosprosessia. 

Voit varata terapiatapaamisen joko työhuoneelleni Mechelininkadulle tai sopia etätapaamisen joka hoituu kätevästi videoyhteyden välityksellä.

Sovi tapaaminen ottamalla yhteyttä meilitse tai puhelimitse

BRAIN RELIEF -HOITO

Brain Relief -hoito

 

Brain Relief -hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Uusi Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä tuhansia vuosia vanhoja aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Brain Relief ei itsessään tähtää minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen, vaan hoidon tavoitteena on syvän rentoutumisen tila. Brain Relief ei ole energiahoitomenetelmä vaan se perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla. Lue lisää täältä!

 

Varaa aika ottamalla yhteyttä meilitse tai puhelimitse.

 ”Olen elämäni aikana kokeillut kaikki mahdolliset hyvinvointia lisäävät hoidot, ja Pian brain relief -hoito on niistä ehdottomasti paras ja voimakkaimmin vaikuttava. Elän ruuhkavuosia vaativan työn, lasten, opintojen ja muiden projektien keskellä, ja silloin kun tarvitsen täydellistä rentoutumista, pysähtymistä ja palautumista, menen Pian hoitoon.

Hoidossa ajantaju katoaa, koko keho rauhoittuu, mieli pysähtyy ja tyhjenee kaikesta turhasta ja olo on kuin olisi lämpimien pilvien päällä kellunut latautumassa. Seuraavana yönä nukkuu todella hyvin ja vaikutus jatkuu useamman päivän. Pian täydellinen läsnäolo, kosketuksen lempeys ja kokonaisvaltainen empaattinen huolenpito tekevät aina kohtaamisesta erityisen ja ainutlaatuisen. Pia on aivan ihana!”

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta on kokonaisvaltaisen rauhoittava ja rentouttava pään sekä/niska ja hartia-alueen hieronta. Hoito sopii erinomaisesti stressin ja kiireen keskelle. Pään lisäksi käsitellään hartiaseudun, yläselän, niskan ja kasvojen lihaksia.  Toteutan hoidon yleensä niin, että osa hoidosta toteutuu istuen  ja osa maaten. Halutessasi käytän hoitoa tukemaan myös eteerisiä öljyjä.

Vaikutukset:

  • Poistaa stressiä

  • Helpottaa päänsärkyä, migreeniä

  • Parantaa unen laatua

  • Lievittää lihasjännitystä, rentouttaa

  • Lisää keskittymiskykyä

  • Lisää päänahan verenkiertoa ja hiusten kasvua

 

Intialainen päähieronta ei sovi sinulle jos sinulla on akuutti infektio, akuutti migreenikohtaus, epilepsia, aivoverenkiertohäiriöitä, verisuonten kalkkeumia tai syöpä.

Varaa aika ottamalla yhteyttä meilitse tai puhelimitse.

bottom of page